Onze diensten

Technisch advies voor uw beursstand en/of evenementen

Met deze dienst zijn wij standbouwers en ontwerpburo’s van dienst om voornamelijk de technische haalbaarbeid van een project te toetsen. Het ontzorgen van de opdrachtgever is één van de mogelijkheden.

Een goed voorbeeld hiervan is het aanvragen van ophangpunten/tuidraden en het juist berekenen van de constructies. Vooral in Duitsland worden de regels alsmaar strenger, en wil men een juiste berekening van de gewichten die men het dak in gaat hijsen. Voor deze berekeningen bent u bij Yuri Elektro en Techniek aan het juiste adres.

Elektra, verlichting en rigging op beurzen en evenementen

Met ruim 13 jaar ervaring in de branche kunnen we zeggen dat we elke klus kunnen klaren. Van 10 m2 tot 4000 m2. Met verschillende partners en toeleveranciers brengen we elk beurs-project tot een goed einde. Op de portfolio pagina kunt u foto’s bekijken van diverse projecten die wij de afgelopen jaren voor opdrachtgevers hebben uit mogen voeren.

Elektra in de woningbouw en utiliteit

Het is een bekend fenomeen, de schakelaar in de schuur werkt niet meer, er moet een groepje bij voor een wasmachine of droger, de keuken word verbouwd en er moet extra elektra naartoe en zo kunnen we natuurlijk wel even door gaan. Voor snelle en betrouwbare installatie kun je hiervoor naar Yuri Elektro en Techniek. Kwaliteit, netheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.

Verhuur van verlichting

Onder de naam standverlichting.nl verhuren we enkel en alleen energie-efficiënte verlichting met CDM-t  of LED lichtbron. Met keuze uit lichtbronnen variërend tussen 3000 en  4700K.

Al deze verlichting voldoet aan de laatste eisen voor binnen en buitenland.

Zeer scherpe prijzen en goede kwaliteit. Via de verhuur pagina kunt u een offerte en de beschikbaarheid aanvragen.

Levering van diensten op inhuurbasis (ZZP)

Ook bestaat de mogelijkheid om één van onze medewerkers als ZZP-er in te huren, voor kleine en grote projecten in de elektrotechnische branche. Dit kan zijn voor woningbouw en utiliteit alswel voor de beurzen en evenementen.

Vraag via de contactpagina onze tarieven op, en wellicht spreken we elkaar eens.